Télécharger Mijn Arabische keuken PDF Livre En Ligne

de
Mounir Toub User Moyenne des commentaires client :
3.8 étoiles sur 5 de 3910 Commentaires client

Mijn Arabische keuken par Mounir Toub ont été vendues pour chaque exemplaire. Le livre publié par . Il contient 256 pages et classé dans le genre Middle Eastern. Ce livre a une bonne réponse du lecteur, il a la cote 3.8 des lecteurs 3910. Inscrivez-vous maintenant pour accéder à des milliers de livres disponibles pour téléchargement gratuit. L’inscription était gratuite.

Description du livre: Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool: ‘Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt.’ Aan de hand van klassiek en modern Arabische recepten laat Mounir in Mijn Arabische keuken met aanstekelijk enthousiasme zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise, van lamstajine met doperwten en artisjok tot brick met ei en tonijn, van een salade van gort met granaatappels tot gepocheerde vijgen met vanille-rozenwaterroom.Mounir Toub (1978) weet zijn weg in de professionele keuken feilloos te vinden. Inmiddels is hij al jaren een van de bekende gezichten van 24Kitchen waar hij de kijkers van ‘Grenzeloos Koken’ inspireert de Arabische keuken te ontdekken. Met al je liefde, genegenheid en passie koken voor een dierbare is volgens Mounir het mooiste ter wereld.’Zijn fundament is de keuken van Marokko, groenten en vruchten zijn daarin onmisbaar. Een concentratie van een gevarieerd bouquet dat zich mengt met smaken als zoet en zout, friszuur en specerijen. Dit is de levensloop van Mounir. Met familierecepten verbindt hij traditie en eigentijdse keuken, onvervalst en oprecht, een vriend en een leermeester.’ – Robert KranenborgISBN 978 90 488 3161 6www.carreraculinair.nl.  

Détails sur le produit – Si vous avez décidé de trouver ou lire ce livre, ci-dessous sont des informations sur le détail de Mijn Arabische keuken pour votre référence.

Le Titre Du Livre : Mijn Arabische keuken
Vendu par : ()
Editeur : Mounir Toub
Langue : Néerlandais
ISBN : B01G4U2JCG
Livre Format : Ebook Kindle
Nombre de pages : 256 pages
Genre : Middle Eastern
Nom de fichier : mijn-arabische-keuken.pdf
La taille du fichier : 2903 KB

 

Mijn Arabische keuken Télécharger PDF e EPUB
Mijn Arabische keuken Ebook Gratuit Livre – (PDF, EPUB, KINDLE)
Mijn Arabische keuken Télécharger PDF

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s